Şanlıurfa’nın yanı başında! Kırmızı et devi iflasın eşiğinde, et fiyatları etkilenebilir

Merkezi Şanlıurfa’nın yanı başında yer alan kırmızı et ve et ürünleri üreticisi olarak konkordato talebinde bulundu. Bu durumun, kentteki kırmızı et fiyatlarını etkilemesi öngörülüyor.

Şanlıurfa’nın yanı başında! Kırmızı et devi iflasın eşiğinde, et fiyatları etkilenebilir

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Merkezi Şanlıurfa’nın yanı başında yer alan Binsa Et, kırmızı et ve et ürünleri üreticisi olarak konkordato talebinde bulundu. 

Gaziantep’teki bu durumun, kentteki kırmızı et fiyatlarını etkilemesi öngörülüyor. Gaziantep 1. Asliye Ticaret Mahkemesi tarafından yapılan açıklamada, mahkeme kararının geçerlilik başlangıç tarihinin 20 Eylül olduğu belirtildi.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Gaziantep Ticaret Sicil Müdürlüğünün 61237 Sicil numarasında kayıtlı davacı Binsa Et Ve Et Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi hakkında 20/09/2024 tarih saat:10:30’da başlamak üzere3 AY SÜRE İLE GEÇİCİ MÜHLET KARARI VERİLDİĞİ, Adı geçen şirket hakkında 16/09/2024 tarihinde açılan dava ile konkortado mühleti verilmesi talep edildiği, davanın mahkememizin 2024/748 Esas sırasında kayda alındığı, davanın duruşmasının 05/12/2024 günü saat 13:30’da yapılacağı, işbu ilanın yapılmasından itibaren 7 günlük kesin süre içinde alacaklıların dilekçe ile itiraz ederek konkordato mühleti verilmesini gerektiren bir hal bulunmadığını delilleriyle birlikte ileri sürebilecekleri ve bu çerçevede mahkemeden konkordato talebinin reddini isteyebilecekleri,

Davacı şirketin ödemelerinin geçici komiserlerin onayına tabi tutulmasına, Konkordatonun başarıya ulaşmasının olanaklı olup olmadığını yakından incelemesi amacıyla İİK’nın 287/3 maddesi uyarınca alacak sayısı ve alacak miktarı gözetilerekhukukçu bilirkişi Dr. Öğretim üyesi Tayfun Ercan (TCKN:***),Yeminli Mali Müşavir – Bağımsız Denetçi Nurullah Çuhadar (TCKN:***) ve Prof. Dr.Öğretim Üyesi Mehmet Şentürk’ün (TCKN:***) geçici konkordato komiseri olarak görevlendirilmesine karar verilmiştir”.

Şanlıurfa’nın yanı başında! Kırmızı et devi iflasın eşiğinde, et fiyatları etkilenebilir

İptal

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

0 Yorum

Daha fazla gösterilecek yazı bulunamadı!

Tekrar deneyiniz.